Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem értem mit zavar ez ennyire...

Nem értem mit zavar ez ennyire egyes embereket?

Figyelt kérdés

Már annyira idegesitő, rokonaim is állandóan ezzel jönnek ez az első dolog, hogy mit csinálok. Oké hogy érdeklődnek de minden egyes alkalommal megkérdezik, van köztük kb 6 év különbség de még is úgy kérdezi mintha nekem tudnom kéne ezt vagy azt,

de más emberek is, Mi ez a duma nem értem.. Oké hogy érdeklődnek, de azt veszem észre mintha egyes emberek olyan erőszakosan csinálnák mintha őket Akadályoznám én ezzel bármiben is hogy nem azt csinálom ahogy ő akarja.. Vagy mintha ilyen verseny lenne az egész dolog.. Én sajnos képességeimből kifolyólag nem tudtam annyira vinni mint ők, és még én érezzem azt az ilyen emberekkel szembe mintha az én hibám lenne..

Én csak ezt a hülye primitiv mentalitást nem tudom felfogni hogy mit éreznek ilyenkor az emberek, Ha meg válaszolok vagy mondom neki hogy hát most munkát keresek, vagy mittudom én árufeltöltést csinálok. akkor meg ezek az emberek nem is figyelnek arra amit én mondok, vagy nem is érdekli őket, vagy még célozgatnak is visszaélnek vele.

Most ez olyan dolog hogy én felfutok mondjuk egyetemi szintre, perfectül megtanulok dolgokat, a saját elvárásaimnak megfelelve, és én ezt várom el emberektől, és kérdezem tőlük erőszakosan hogy na Te neked mit sikerült letenni az asztalra, ha semmit, vagy semmi olyat amit nekem, akkor levagy sz.rva..

Mi ez a mentalitás ?! az ilyen emberenek nincsennek érzései, vagy Bizonyitani akar valakinek ezzel ?

2016. ápr. 12. 14:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Olvass már vissza, egy egyszerü kérdést tettem fel amire választ vártam, erre jött a személyeskedés dedós szint hogy "nem olyan mint Te,

azért nem kell az ember fejéhez vágni dolgokat mert nem tetszik valami.. És akkor még én legyek elitélve..

2016. ápr. 12. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!