Ezt az üzenetet ki küldhette? Milyen kapcsolatban állhatnak?
Figyelt kérdés
Meg van a véleményem! Rólad és a nem vagyok elérhető ........ jelenségről egyaránt ! Holnap folyt,köv!2016. ápr. 11. 19:57
11/19 A kérdező kommentje:
A címzett mindig elérhető....egyszer fordult elő, h nem. ( akkor, amikor ezt az üzenetet kapta, este 23-kor)
2016. ápr. 11. 20:21
12/19 A kérdező kommentje:
De, komoly. Én kaptam. Csak kíváncsi vagyok, h kinek és miért írnátok ilyet?! Vagyis mit feltételeztek?
2016. ápr. 11. 20:22
13/19 anonim válasza:
Azt jelenti szerintem hogy nem igazán kedvel és nem szeretne veled találkozni, vagy csak részeg volt és muszáj volt írnia valakinek valamit, és végül elküldte neked ezt az üzenetet.
14/19 A kérdező kommentje:
A főnököm. Ez normális?
2016. ápr. 11. 20:25
15/19 anonim válasza:
Ha a főnököd írt, akkor vagy gázban vagy, vagy részeg volt.
16/19 anonim válasza:
Ja, hogy a főnök írta az alkalmazottjának. Akkor minek futtatod ezeket a felesleges köröket! Nincs veled megelégedve, nem vagy elérhető, ha keres, majd a munkában másnap megbeszélitek. Szerintem tökéletesen érthető mit akart és te is értetted. Valószínűleg csak azért írtad ide, hogy jól kibeszélhessük, hogy milyen ember a főnök.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem így van. És meg van elégedve a munkámmal. Míg nem kezdett ok nélkül így viselkedni (napi szintű megalázádok, mindenbe beleköt)....szerettem a munkámat.
2016. ápr. 11. 20:37
18/19 anonim válasza:
Am férfi vagy vagy nő és a főnököd?
19/19 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. A főnök férfi.
2016. ápr. 11. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!