Hogyan lehet elegánsan bánni az ellenségeinkkel?
Tudom, hogy csúnya dolog már az is, hogy ellenségeim vannak,de ami a legrosszabb, hogy nem tudom, hogyan viselkedjek, amikor együtt vagyunk. Általában nem foglalkozom velük, alig nézek rájuk, de ők ezt meghunyászkodásnak értelmezték. A veszekedés/verekedés meg nagyon nem az én műfajom, jó lenne, ha inkább elegánsan tudnám kezelni azokat a helyzeteket, amikor együtt vagyunk.
Hogyan éreztethetem velük azt, hogy a szememben jelentéktelenek, sőt megvetem őket?
És tudom azt is, hogy a megbocsátás lenne a jobb, én már azt is próbáltam, de valójában egyikünk sem akarja igazán.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ne akard a megvetésedet kimutatni! Ne érdekeljen, mit gondolnak rólad. Tudod: Szeresd ellenséged, be fog dilizi tőle!!!
Tényleg így van. Hülye példa: de én ha olyan negatív kisugárzású ember lép a terembe, aki idegesít, úgy érzem, elszívja az energiámat,próbálom azt elképzelni, hogy én egy vastag héjú burába vagyok, gondolatba megerősítem az engem körülvevő aurámat, és kerülök mindennemű interakciót (verbális vagy nonverbális kommunikációt) vele. Hidd el, ha valaki arra utazik,hogy az ellenséged legyen, ez élteti, előbb-utóbb utoléri a sors, és visszakapja a rosszindulatot. Én már ebben hiszek. Volt már több ellenségem, akik közösen utáltak, aztán amikor látták, hogy nem veszem a lapot, nem megyek bele a játszmáikba, már nem volt közös céljuk, egymást marták. Volt, hogy már hozzám jöttek egymásra panaszkodni, szánalmasak voltak.
Nem kell megbocsátanod, ha ez belülről nem megy, nem kell erőltetni, csak ne menj bele az aljas játszmákba, ne forralj bosszút ellenük, ne a negatív gondolatokat érleld magadban. Ne őket gyengítsd, hanem magadat erősítsd a pozitív gondolataiddal.
Köszönöm a választ! :)
Sajnos szeretni nem tudom őket, ráadásul szerintem az ő esetükben nem is lenne hatása. Bosszút én sem akarok, nem illik hozzám. Azt viszont éreztetni szeretném velük, hogy lenézem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!