Az nem gáz hogy Majka egy sztár?
Most komolyan ilyenek vezetnek Magyar müsorokat ilyen deviáns zülőtt foszerek ?
Azt meg ugye senki nem hozza nyilvánosságra meg nem gáz hogy vezette a Vad csajok müsort anno ahol lányokat vetkőztetett a féreg manipulativ beszédével,
Énekel a zülöttségről sajnáltatva magát hogy "úgy élek hogy belehalok, pohár az asztalon..
Sebestyén balázs.. egy másik forma, róla is vannak olyan retardált régi videók hogy úgy viselkedik kamera előtt mint egy fogyatékos, helyzeteket kifigurázva
és ilyen értelmiségi emberek müsor vezetők..
Most ennyierővel én is ha megalázok embereket amatőr riporttal én is felfuthatok ezzel és lehetek sztár ?
Ezt nevezik szórakoztatóiparnak. Mindegy hány diplomád, papírod van, nem ettől függ hogy tv-s leszel-e, hanem az a lényeg hogy nézettséget, ezáltal reklámot, ezáltal rengeteg pénzt hozz az aktuális csatornának.
Lehet, hogy gáznak érzed, de amilyen a kereslet olyan a kínálat.
https://www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk
37 millió nézetség.Majdnem 4 Magyarországnyi lakos...
Illetve van még néhány száma,ami üti a 10 milliós nézettséget.Akkor mégsem egy tehetségtelen barom,nem gondolod?:D
Hát szerintem ez Mindent elmond helyettem is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!