Az nem gáz hogy Majka egy sztár?
Most komolyan ilyenek vezetnek Magyar müsorokat ilyen deviáns zülőtt foszerek ?
Azt meg ugye senki nem hozza nyilvánosságra meg nem gáz hogy vezette a Vad csajok müsort anno ahol lányokat vetkőztetett a féreg manipulativ beszédével,
Énekel a zülöttségről sajnáltatva magát hogy "úgy élek hogy belehalok, pohár az asztalon..
Sebestyén balázs.. egy másik forma, róla is vannak olyan retardált régi videók hogy úgy viselkedik kamera előtt mint egy fogyatékos, helyzeteket kifigurázva
és ilyen értelmiségi emberek müsor vezetők..
Most ennyierővel én is ha megalázok embereket amatőr riporttal én is felfuthatok ezzel és lehetek sztár ?
De.
De ő csak egy pont kis részlete s festményen.
Te meg a bunkó stílusoddal illesz bele egy másik kategóriába..
Nem tudom miért kell a másikkal ok nélkül kötözködni...Típikus megkeseredett személyre vall. Nem kell a világot utálni a saját problémáid miatt
ők a bunkóságukból éltek meg. Nem akkora színészek, szóval tényleg patkányok. Amikor elfelejtem, hogy valós emberekkel viselkedtek úgy, én is nevetek. 10 éve volt.
Kiss Lászlót 55 éve börtönbe küldték, de mellette kijutott az olimpiára, akkor mindenki hőbörög
Nézzük már meg, hány évesek voltak akkor. A legtöbb ember csinált hülyeséget fiatal korában és kiélte magát. Aki nem, az általában nem is tud olyan jól kommunikálni az emberekkel, mint ők és ebből kifolyólag nem is lesz jó műsorvezető. Ők meg jók benne, ha tetszik, ha nem. Ha szimpatikusak, ha nem.
A Vad csajokban meg ne gondold, hogy a manipulatív beszéd miatt vetkőztek a lányok. Kamerák előtt vagy mögött megkapták a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!