Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem találom a helyem nem...

Nem találom a helyem nem látom az élet értelmét, mit tegyek hogy javuljon a helyzet?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, nem járok sehova, különc vagyok, csúnya, dagadt, rosszindulatú , mindenben és mindenkiben csak a rosszat látom... Nem tudom miért kéne tovább élnem.. Nincsenek vágyaim se álmaim, nincs élet célom... Bajban senki sincs mellettem... Én már unom. Nem látom a jövőmet , boldogtalan vagyok és úgy érzem soha nem leszek boldog... Utálom az embereket mind egytől egyig, mit csináljak???
2016. ápr. 8. 21:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én szeretek különc lenni de nem vagyok hisztis közel se....
2016. ápr. 8. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Na látod kedves kérdező, rögtön van egy jó tulajdonságod, ami szerethető. Néha mindenki hülyén viselkedik vagy követ el hibákat, de a legnagyob ostobaság az öngyűlölet, mert tényleg sehova se vezet. Meg kell bocsátanunk magunknak is, hogy nem vagyunk tökéletesek. Igyekszünk mind fejlődni, okosabbá válni és meglátni egymásban nemcsak a rosszat, hanem a jót is. Benned is van jó! Őszintén kívánom, hogy indulj el ezen az úton és dobd el a rossz gondolatokat. Túl rövid az élet, hogy az ember folyton csak keseregjen. Fel a fejjel! :-)
2016. ápr. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!