Van értelme még élnem?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok (Meleg vagyok),ocsmány,senki nem szeret, undoritó körülmények között élek,kb 1 éve nem mentem emberek közé,abba hagytam az iskolát lassan 3 éve itthon vagyok, nappal alszom éjjel fent vagyok,problémáim vannak az evéssel,emberek között levéssel, viccesen hangzik de még a wc-re járással is.... rossz a szemem, hányingerem mikor felébredek, folyamatosan a veszekedést hallgatom! Lehet gyávaság,de nem látok más kiútat csak a halált....2016. ápr. 7. 15:52
1/4 anonim válasza:
régebben sok ilyen kérdés volt, keress rá
2/4 anonim válasza:
Tudsz irni? Tudsz jarni? Ertelmileg ep vagy?
Mert szerintem igen...fogd meg magad es menj el orvoshoz! Megvannak mindenkinek a terhei, relativ h mi a rossz! Hasznald ki az eletedbol a legtobbet, az eletmododrol csak te tehetsz, tr valtoztathatsz!
Es igen, gyava vagy, mert leromboltal egy varat, de azt nem szeretned ujjaepiteni palotava...
3/4 anonim válasza:
Pszichológus.
Élni mindig van miért, mert az élet szép,mégha oly nehéz is néha.
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál,semmit nem segített
2016. ápr. 7. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!