Az életnek nincsen semmi értelme?
Szóval annyi az egész, hogy a születésem előtt 9 hónappal párosodott anyám és apám, aztán abból lettem én. Lehúzom a 70-80 évemet, tanulok majd dolgozok, mint a gép, aztán meghalok és szevasz?
Mi felé halad ez az egész? Egyáltalán halad valahova?
Mármint az első.
Jó, de ha elkapnak, akkor szívsz elég szépen. :D
Te tudsz értelmet adni az életednek. Én már 45 éves vagyok, és 70 %-ban jó volt, amiért érdemes volt megszületni.
Ha csak tanulsz, dolgozol és a telefonodat fogod nyomkodni és a monitort fogod bámulni, akkor elég sivár, értelmetlen életed lesz tényleg.
Tehát tedd értelmessé!
Szerintem az élet értelme, hogy a maximumot hozd ki ebből az ajándékból amit a szüleidtől kaptál.
Képzelj el egy gitárt amit születésnapodra kapsz. Ha te csak két húrt pengetsz rajta abból unalmas, sivár dalok lesznek. Ha viszont megismered a húrokat, kipróbálod őket kismillió dalt tudsz lejátszani vele
Ha az életben csak az alapvető dolgokat figyeled akkor olyan sivár lesz mint az a dal. Ha viszont mindent kipróbálsz, megnézel, megszagolsz, ízlelsz, megcsodálsz akkor sokkal színesebb lesz az életed és 70-80 évesen mikor életvidám öreg leszel elmeséled az unokáidnak milyen volt indiában tücsköt enni és az óceánban búvárkodni:)
Ne keresd értelmét, mert nincs neki.
Biróm azt a dumát, hogy az isten teremtett minket, de őt ki teremtette.
Van.
Fejlődni s tapasztalni, no meg persze eközben élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!