Mit tegyek, hogy az osztályomból a fiúk jobban kedveljenek?
Figyelt kérdés
Na szóval most vagyok 7.-es, és van egy nagyon jó osztályon de valahogy a fiúk inkább a rondább lányokra nyomulnak. Az osztalyombol van 3 lány akik legjobb barátnők es az egyik szőke aki nagyon Szep es a fiuk imádják, de o nem adja könnyen magát, aztán van egy másik csaj aki kövér es nem Szep de ra nem szoktak annyira nyomulni, es van a harmadik csaj akinek nincsenek fogai, kövér, ronda meg ilyenek es ra nagyon nyomulnak. Miert?! Nekem van egy tesom es egy barátnőm akik nagyon szépek es en viszonylagosan Szep vagyok, de multkori kiránduláson is inkább veluk lógtak mint velünk. Mit tegyek, hogy a fiuk inkább velünk logjanak, mint a többi csajjal?
Koszonom előre a válaszokat!
( bocsánat ha ékezet nélkül irtam! )
#fiú #kedveljenek
2016. ápr. 4. 15:01
1/3 anonim válasza:
Kövér, ronda, nincsenek fogai... nyilván le...pta az összes fiút, ezzel kompenzálja a csúnyaságát, és emiatt "nyomulnak rá". Másrészt lehet, hogy félnek tőled, mivel nem ismernek, nem mernek leszólítani, vagy ez 2000es generációs hímek, mint totál langyi, divatmajom.
2/3 anonim válasza:
Ahelyett, hogy mindenféle nyilvános fórumon a neved közzétételével alázod azokat a lányokat és féltékenykedsz rájuk, inkább haverkodhatnál velük. Akkor megismernének téged is. Vagy urambocsá te is odamehetnél a srácokhoz barátkozni és nem ölbe tett kézzel várni, hogy mindenki a lábad elé boruljon.
3/3 A kérdező kommentje:
Miert lennek féltékeny?! Sztem ha látnád elhanynad magad
2016. ápr. 4. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!