Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit kérnétek?

Ti mit kérnétek?

Figyelt kérdés

Lesz ballagásom, de nem tudom, mit kérhetnék... Pénzre gondoltam, mert különösebb vágyam nincsen, de parasztság lenne mondani, hogy pénzt kérek... Ti mit kérnétek? Pénzcsokor?:DD Bármilyen ötletet szívesen fogadok, akűr a legkisebb ötletet is, lehet arra van szükségem, csak nem tudok róla még...:D Állólámpától kezdve a turmixgépen át az ékszerig minden jöhet! :)

14/L

2016. ápr. 3. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Könyvek,telefon,ebook olvasó, dekorációs elemek a szobádba,hangszer, koncertjegy,állólámpa :D nyaklánc valami szép kis medállal, ruhák
2016. ápr. 3. 15:41
 2/6 anonim válasza:
100%
Szerintem nem parasztság pénzt kérni. Én mindig azt szoktam mondani az ilyenekre, hogy ha valamit vennél, inkább az árát add oda, mert ha mellényúlsz és nincs rá szükségem, akkor pénzkidobás. A pénzt meg félre tudom tenni másra. Nem kell egyébként pénzcsokor :D na az durva :"DDDD inkább virágcsokor, beletűzve egy boríték.
2016. ápr. 3. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérj 1kocsit vagy lakást
2016. ápr. 3. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még jöhetnek ötletek! :D

Utolsó még van pár évem...xd

Köszi. MÉG JÖEHETNEK!

2016. ápr. 3. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

en szemely szerint csokicsokornak orulnek kerj bele ferrerot vagy raffaellot nagyon jol nez ki meg frappans ajandekkent meg igen vmi belepojegyet barmi koncertre vagy akar extrem dolgokra mint valami ejtoernyo vagy sikloernyo akarmi ha nem akk siman dvd lejatszo ha barhova utaznal ott filmezhetsz

remelem segitettem :)

2016. ápr. 3. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, az az extrém dolog az nagyon jó ötlet! Hifi toronyra gondoltam még...:)
2016. ápr. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!