Ha a pszichológiusnak elmondom hogy bántalmaztam magam mit tesz?
Elküldhet pszichiáterhez, kaphatsz gyógyszert.
Szerintem mond el!
Különben minek jársz oda?
Az ilyet tudnia kell,ez nem játék!!
Milyen régóta bántalmazod magad, és milyen sűrűn?
Az emberek akkor okoznak maguknak fizikai fájdalmat, mikor a lelki már elviselhetetlen.
Tehát rendbe kell tenni az életed,a problémáid megoldani, különben újabbakat generálnak, és egyre rosszabb lesz.
Ha már nem csinálod, az nagyon jó! :)
Megkérdezhetem mennyi idős vagy, és mi volt a problémád,ami miatt ezt tetted?
Megoldódott azóta?
Mennyi ideig vagdostad magad?
Nekem nem érdekli a szüleimet... Sosem voltam még ezzel pszcihológusnál... De amikor meglátták a hegeket és a sebeket, csak ennyit mondtak: Miért jó ez neked?
Erre azt válaszoltam:
Mert ez segít elviselni a fájdalmat.
Erre csak megforgatták a szemüket majd elsétáltak, azóta pedig rosszabbodott a helyzet...
Az én véleményem, hogy a te meglátásaid szerint döntsd el, hogy mit tegyél. Neked melyik lenne jobb? Ha a szüleid megtudnák és próbálnának segíteni és megoldani a problémáidat (már ha ilyennek ismered a szüleidet) vagy ha nem mondod el senkinek és magadban őrlődsz miatta. Remélem jól döntesz és elégedett leszel. Sok szerencsét! És ne juss olyan sorsra, mint én...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!