Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan vonulhatnék ki a...

Hogyan vonulhatnék ki a társadalomból teljesen?

Figyelt kérdés

Egy jó ideig szeretnék egyedül lenni - teljesen.

22 éves vagyok. Dolgozom, mellette tanulok, de valahogy nem látom ennek az értelmét. Ezért döntöttem el, hogy egy kis szünetet tartok.

Ha a szüleimnek elmondom, valószínűleg megfognak állítani és lebeszélnek róla.

Gyakorlatilag hajléktalan módjára szeretnék élni egy erdőben, ami messze van a jelenlegi lakhelyemtől, amíg rá nem jövők hogy mit akarok, és úgymond megtisztulva szeretnék visszatérni onnan.

Hogyan tudnám ezt kivitelezni? Van valami kötelező könyv, amit ismerni kéne? Igen, tudom fel kell készülni rá, és rengeteg ismeret szükséges a túléléshez, de van rá időm, hogy beszerezzem a megfelelő felszereléseket, és van spórolt pénzem is.

Köszönöm (Aki hasonlót csinált, akár csak pár napra is, leírhatja a tapasztalatait).

2016. ápr. 2. 17:04
1 2
 11/12 *Glissade* ***** válasza:
100%
Fogjunk össze és alapítsuk meg saját társadalmunkat! :)
2016. ápr. 5. 03:56
 12/12 *Glissade* ***** válasza:
Én is ezt akarom!
2016. ápr. 7. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!