A cigányok és a szkinheadek miért ennyire hasonlóak?
Mindkettő szereti a magyarokat verni, mindkettő szeret a magyarokkal kötözködni, mindkettő rengeteget iszik, egyik se lépne félre ha egyszemélyes a járda és babakocsis anyuka jön velük szemben, mindkettő csak bandákban bátor.
A kérdésem nem provokáció eddigi tapasztalatok és a tegnapi babakocsis élmény hatására írtam ki.
#7 [kérdező]
Tehát EGY szkinhed nem állt félre babakocsidnak, ezért mindegyiket válogatás nélkül, sőt hozzájuk véve a cigányokat is lebunkózod?
Én meg pont úgy olvastam mindenhol, hogy a skinheadek pont hogy egyáltalán nem kedvelik a cigányokat, és pont nem utálják a magyarokat. A régi szomszédunk egy skinhead srác volt, gyakran Nagymagyarországos pólóban volt, magyar rockbandákat hallgatott, nem hiszem h úgy szégyellné h ő magyar. És nagyon jófej volt, és kis koromban sem lökött soha a pocsolyába vagy ilyesmi ha az utcán játszottam :D
Naa ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy ez a bunkózás csak általánosítás, nem minden skinhead olyan, amilyet amit te láttál :) Én eddig akárhányat láttam, egyik viselkedése sem hasonlított egy cigányéra...És most nem ellened vagyok, csak nekem ezek a tapasztalataim :)
Utolsó
Bocsi, akk rosszul tudtam, azt hittem h ő is skinhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!