Szerintetek nem túl rövid a fiatalság?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és lassan kezdem érezni, hogy vége a fiatalságomnak. A körülöttem élők sorban kezdenek eltűnni, mindenki állandóan dolgozik, vagy már családot alapít. Utálok arra gondolni, hogy lassan már nekem is komoly kapcsolat után kellene néznem, aztán pár év múlva gyereket szülnöm. Meg mellette a csodás munka, szóval gyakorlatilag én, mint ember, megszűnök majd létezni, minimum 10-15 évre. Aztán mire talán megint lesz egy kis szabadságom, minimum középkorú leszek. Ha rágondolok, rosszul vagyok, hogy ennyiből áll az élet. De a másik alternatíva se jobb, hogy pár évig még jól érzem magam, aztán kicsúszok az időből, lejár a biológiai órám, és vén banyaként egyedül halok meg. Szép kilátások! Szerintetek nem igazságtalanül rövid a fiatalság? Az ember sokáig gyerek, aztán rengeteg ideig öreg, de a fiatal, gondtalan évekből csak max 10 jut ki mindenkinek. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?2016. ápr. 1. 16:23
11/12 anonim válasza:
Egyetem mellett sem lehetett minden nap bulizni, péntek esete meg most is azt csinálsz amit akarsz.
12/12 anonim válasza:
Kérdező, így már érthetőbb a dolog! :D Van pár ismerősöm, aki végzett már egyetemen és ott jól elvolt, aztán hirtelen nagy váltás jött a munkával és kevesebb lógás a haverokkal. Egyik napról a másikra nagy változás.
Szerencsére a munkám olyan lesz, hogy nem lesz vészes. Jelenleg vagyok úgy, hogy órák után 6-kor nekiállok és tanulhatok a zh-ra meg csinálhatom a beadandót, aztán hétvégén folytathatom. És ez megy kb. a szorgalmi időszak 4-ig hetétől félév végéig, aztán vizsgaidőszak.
Munkában meg ott a munkaidő vége, aztán az csinálok, amit akarok. A jobb barátaim nagy része is ilyen jellegű munkát végez, szóval ők is szabadok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!