Szerintetek nem túl rövid a fiatalság?
Hajaj, jól érzed :)
Nálam is pár hónapja ez ment, hogy vége a gondtalan életnek, amikor felhívtak, aztán ha úgy volt eltűntem 2 vagy 3 napra.
Volt, hogy Hollandiában kötöttem ki :D
"csodás munka"?
nekem mondjuk az egyetem szörnyű volt, ahhoz képest a munka világában semmit sem kell csinálni
24 vagyok. Várom a munkát, mert akkor valóban élhetek!
Általános iskola tök jó volt, jó barátokkal. Közülük többet még mindig tartom a kapcsolatot.
Középiskola más kérdés. A környéken egy jó gimnáziumba kerültem, ahol sok felszínes és jómódú gyerek járt. Elvoltam aránylag tök jól, de igazán sosem tudtam beilleszkedni.
Utána elvégeztem egy OKJ-t, ahol megint mindent szép és jó volt.
Ez volt a fiatalságom első fele. Igazából jó volt az egész és élveztem is! Rövidnek sem érzem.
Aztán jött az egyetem. Vért izzadok, alig van szabadidőm, nem tudok normális helyen lakni. Közben azt látom, hogy rengetegen ide-oda utaznak a szüleik pénzéből, minden hétvégén buliznak, nekem pedig a kajára van pénzem. Ezek nem túl kellemes fiatalkori évek.
Ellenben, ha elvégzem az egyetemet, aránylag jól fogok keresni és szépen mindent bepótolok, amit szeretnék! :D Végre teljesen független leszek, senkihez sem kell alkalmazkodnom, azt csinálok hétvégén, amit akarok. Családot nem igazán szeretnék, mert nem láttam még olyan lányt, aki elég megbízható lenne a dologhoz, szóval az sem veszi el a későbbi fiatalságomat. Aztán ha meggondolom magam 40-45 évesen, még mindig nem késtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!