Szerintetek mi a helyes hozzáállás az élethez?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ez sokaknak ez értelmetlennek fog hangzani, de mi az a hozzáállás amit (akár tudatalatt) követtek? Meg tudnátok röviden fogalmazni? Köszi előre is!2016. márc. 24. 18:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem az, hogy az egész élet egy játék. Semmit nem kell túl komolyan venni, viszont jó dolog megtanulni örülni mindennek. Tisztelni és szeretni saját magad és a családod, barátaid. Tisztelni és segíteni másokat, akit csak lehet.
2/4 Blade Bone válasza:
Azt nem tudom helyes-e, de én igyekszem úgy az élethez állni, hogy ne keljen mindent megbánnom amit elkezdek, szóval a magánéletem szinte minden része olyan dolgokról szól, amik boldoggá tesznek. Feleslegesen nem járatom magam semmin, de mindig teszek azért, hogy hasznosnak érezzem magam a mindennapokban és azért is, hogy nyugodtan fekhessek le az ágyba. :)
3/4 anonim válasza:
Anyukám azt tanította nekem hogy mindig álljak pozitívan az élethez.
Hogy ha vmi rossz történik nem szabad megrekedni tovább kell lépni, túl kell tennünk magunk rajta, az élet megy tovább ,élünk halunk ezt el kell fogadni.
Az élet néha padlóra küldhet de tőlünk függ hogy felállunk e.
Az élet arról szól hogy tapasztaljunk !
4/4 anonim válasza:
Nem szabad komolyan venni semmit. Egyszer úgyis meghalunk,és nem az fog számítani mennyi pénzt kerestünk, vagy mekkora terasz tartozott a házunkhoz, hanem hogy kipróbáltunk mindent amit akartunk, őrült dolgokat csináltunk, barátaink, szeretteink voltak. Ha észreveszem, hogy túlstresszelek valamit, csak arra gondolok hogy mind atomok halmazai vagyunk csak, és az atomok amikből állunk egyszer sehol nem voltak, és majd egyszer nem is fognak létezni, szóval nem számít semmi, csak az hogy jól érezd magad. Legyél önmagad, és legyél azokkal az emberekkel akik őszinték hozzád, és elfogadnak. Ha valami nem tesz boldoggá hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!