Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Lady Gaga szép nő?

Szerintetek Lady Gaga szép nő?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy néha miket aggat magára, hanem amikor normálisan van felöltözve néhanapján. Olyan jó alakja van, de az arcát hol csúnyának, hol szépnek látom. Szerintem a nagy orra miatt van.

2016. márc. 21. 20:01
 1/9 anonim válasza:
szerintem szép:) az orrával ő sincs kibékülve, de apukájától örökölte, azért nem műtette meg, inkább elfogadja.
2016. márc. 21. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Igen, szép. Nem klasszikus értelemben, de az. Nem kell babaarc ahhoz, hogy valaki szép legyen. Sugárzik belőle a tehetség, erős egyénisége van, tele van energiával. Valóban néha elcsúfítja magát, olyanok a ruhái, mint a jelmezek, de ezzel csak kifejez valamit. Talán pont amiatt szép, hogy a testét, a külsejét is valamilyen tárgyként, műalkotásként kezeli, ezért vesz fel extrém dolgokat, vagy vesz le :)

Nézd, amennyi pénze van, műttethetne magából nagymellű, babaarcú csajt is, de nem teszi. Ő szépnek tartja magát, és ennyi elég.

2016. márc. 21. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Kimondottan csúnya.

2016. márc. 21. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Áh...lady Gaga nagyon ronda nő alapjáraton.Nem olyan szép vékony,mint a klippekben...Viszont a kisugárzása,magabiztossága vonzóvá teszi,és az a lényeg.
2016. márc. 21. 20:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Eddig a vörös szőnyegen is mindig úgy tűnt, hogy jó alakja van, az élő Oscar közvetítést pedig csaknem retusálták :)

Kisugárzása az tényleg van, alapjáraton szimpatikus nő :) Érdekes, hogy amennyire szép egy bizonyos szögből, egy másikból pont olyan csúnya.

2016. márc. 21. 20:38
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Szerintem pont azért is szép,mert van egy egyénisége.Utálom néha a ruháit,de ő ilyen.

Nem olyan,mint a többi színész/énekesnő.

Amúgy szerintem szép és a hangja is nagyon jó.

2016. márc. 21. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én igazából nem mondanám szépnek, sajnálom ha valakinek ez nem tetszik.

Nem mondanám csúnyának se, de szerintem úgy igazán nem egy szép nő, inkább a zenéje ami igazán jó.

2016. márc. 22. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Imádtam az Amerikai Horror Sztoriban.
2016. márc. 22. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Olasz-amerikai csajok között igazi tucatnő.

Ilyennél százszor szebbek vannak.

2016. okt. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!