Szerintetek Lady Gaga szép nő?
Igen, szép. Nem klasszikus értelemben, de az. Nem kell babaarc ahhoz, hogy valaki szép legyen. Sugárzik belőle a tehetség, erős egyénisége van, tele van energiával. Valóban néha elcsúfítja magát, olyanok a ruhái, mint a jelmezek, de ezzel csak kifejez valamit. Talán pont amiatt szép, hogy a testét, a külsejét is valamilyen tárgyként, műalkotásként kezeli, ezért vesz fel extrém dolgokat, vagy vesz le :)
Nézd, amennyi pénze van, műttethetne magából nagymellű, babaarcú csajt is, de nem teszi. Ő szépnek tartja magát, és ennyi elég.
Köszi a válaszokat!
Eddig a vörös szőnyegen is mindig úgy tűnt, hogy jó alakja van, az élő Oscar közvetítést pedig csaknem retusálták :)
Kisugárzása az tényleg van, alapjáraton szimpatikus nő :) Érdekes, hogy amennyire szép egy bizonyos szögből, egy másikból pont olyan csúnya.
Szerintem pont azért is szép,mert van egy egyénisége.Utálom néha a ruháit,de ő ilyen.
Nem olyan,mint a többi színész/énekesnő.
Amúgy szerintem szép és a hangja is nagyon jó.
Én igazából nem mondanám szépnek, sajnálom ha valakinek ez nem tetszik.
Nem mondanám csúnyának se, de szerintem úgy igazán nem egy szép nő, inkább a zenéje ami igazán jó.
Olasz-amerikai csajok között igazi tucatnő.
Ilyennél százszor szebbek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!