Rihanna, Beyonce vagy Lady Gaga jobb énekes? Hangra és szépségre vagyok kiváncsi!
Beyoncé nem is tartozik ebbe a kategóriába. Ő igazi díva csodás és hibátlan hanggal, szuper stílussal.
a rangsorban nálam ezután Lady Gaga és Rihanna kb egy helyen állnak, azért, mert lady gagának ugyan jobb hangja van, legtöbbször ocsmányul néz ki, bár tud ő is, ha akar :D. Rihannával meg azért helyeztem őt egy szintre, mert ugyan a csaj nagyon gyenge élőben, egy igazi stílusikon! Szinte bármiből képes divatot csinálni és nincs olyan ruhadarab, ami neki nem állna jól.
Lady Gaga sokkal magasabb szinten van mint a többi pop énekes. Ő még nagyon sokáig ismert lesz, nem hiába foglalkoznak vele olyan nagy nevek mint Elton John vagy Tony Bennett.
Hangilag Gaga mellett Beyoncé a második legjobb a popban. Rihannának sincs rossz hangja, de messze elmarad az előbb említettektől.
Szóval a sorrend:
1. Lady Gaga
2. Beyoncé
3. Rihanna
Én egy Gaga fan vagyok!
Egyértelműen Lady Gaga!! Tud mély és vékony hangon is énekelni. Csak írd be a YouTube-ba: Lady Gaga acoustic
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!