Ilyenkor mit kellene csinálni?
Figyelt kérdés
Egy roma ismerősömmel beszélgettem és felvetődtek a románok és mondtam neki h a románoknál már csak a cigányok a rosszabbak, ő csak annyit kérdezett erre hogy "igen" én meg mindom aha, erre már nem válaszolt és akkor esetle h mit mondtam kinek. Utólag elkezdtem magyarázkodni h vannak kivételek de látszott h rosszul esett neki és akkor már nekem is lelkiismeret furdalásom volt.2016. márc. 20. 11:35
1/2 anonim válasza:
Roma, az mi? Nálunk cigányok vannak, nem romák. Egymás között hívják magukat romának, mi cigányoknak hívjuk őket, amióta csak bejöttek az országunkba. A lényeg ... először is nyilván nem szabad ilyenekkel barátkozni. Másodszor, meg szóba sem szabad velük állni. Harmadszor meg miért érdekel téged az, hogy mit gondol egy cigány.
2/2 Blade Bone válasza:
Szerintem a románok rosszabbak.. Tudálékosak, kibeszélik az embereket folyton, nem ismerik a mérték szót.. Viszont ismerek sok rendes embert is közülük. Ezek a tulajdonságok kialakulhatnak környezeti befolyás hatására is, meg ugye neveltetéshez kapcsolódóan is.
Egyébként nem tudom te hogy vagy vele, de egy "aha"-ra most őszíntén mit lehetne mondani? Nyilván nem esett neki jól amit mondtál, de azért azt tegyük hozzá, hogy aki jó embernek vallja magát, az nem fog ilyesmin kiakadni annyira, hiszen ő más oldalt képvisel. Annyit tehetsz, hogy ne neki ecseteld milyen rosszak a cigányok, mert semmi köze hozzájuk, neked se esne jól, ha hozzád hasonlítgatnák a börtönviselt szomszédod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!