Te keresed az életben az apró örömöket, vagy közhelynek tartod?
Rengeteg álmom, célom van, amiből 23 évesen még semmit sem tudtam megvalósítani, sőt, talán a hozzájuk vezető útra sem léptem rá... Nagy csalódással tölt el. Persze nem adtam fel, és mindig próbálkozok, de lehet, hogy igazából nem fognak beteljesülni ezek az álmok, hiszen mi biztos az életben?
Próbálom keresni az életben az apró örömöket, valahogy ez nyugtat, de lehet, hogy ez csak egy óriási önbecsapás, hiszen a mai világban már az emberek többsége úgy gondolkodik, mindenki annyit ér, amennyi pénze van - elkeserítő.
Esetleg tudtok olyat gondolkodókat, akik az életről, és az értelméről beszélnek, magyar nyelven?
Köszönöm!
Köszönöm az ötleteket! Én is látok benne lehetőséget.
Nyilván több érték lakozik egy minőségi szakmai blogban, mint egy kutyás videókat beollózó oldalban, még akkor is, ha rengeteg a látogató.
"Nyilván több érték lakozik egy minőségi szakmai blogban, mint egy kutyás videókat beollózó oldalban"
Ez nagyon relatív!
Ha anyagilag nézzük akkor, ha a kutyás oldal látogatottsága a nagyobb akkor az értékesebb...
Viszont ebben a besavanyodott világban 1-1 vicces állatos videó felvidíthatja a nézőket, vagy épp lehet értékesebb szakmai tartalma mint egy szakmai blognak, mert az állatokkal való bánásmódra taníthat, hogyan kell oktatni az állatot stb...
Te milyen oldalt is szeretnél pontosan? és ki lenne a te célközönséged?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!