A nővérem új kolléganője folyton fenyegetőzik, parancsolgat, és ugráltatja a nővéremet, hogy lehetne leállítani?
Szóval röviden úgy néz ki a történet, hogy ez az új csaj teljesen átvarrjál mindent, és mindenbe beleszól.
Pedig elméletileg a nővérem lenne a "kis főnök" de mindent úgy kell csinálnia, ahogy ez az új csaj akarja mert valahogy nagyon benyalta magát a főnökasszonynál.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Részleteket ha kell privátban írok még.
Amúgy meg ja. Most lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de saját szemszögemből én így látom:
Ha előbb volt (kis)főnök a nővéred ott, aki feladatokat adott ki, majd jön egy új) akinek szintén ugyanolyan hatásköre van és feladatokat ad ki, ha én tisztelem a nővéredet, akkor jelzem az új főnök kollégának ha valami SOS dolgot akar rögtön, h bocsi, de xy már adott valamit amit fontos megcsinálni, utána tudom a tiédet.
A lojalitás hiánya nem persze jelentheti azt is, hú de alják ott az emberek hogy ez nincs meg bennük, de azt is, hogy nem feltétlenül tartják jó főnöknek a nővéredet, lehet hogy az újat szakmailag jobban elismerik, ez van.
A kakaskodással meg nem fog menni semmire, mert nem hiszem, hogy azzal vívná ki az ott lévő emberek tiszteletét, sőt, szerintem ebből csak a vergődést látják.
Ha valóban alkalmas kisfőnöknek, akkor máshogy kell ezt az egészet megoldani, én mondjuk az emberekkel alakítanék ki ott jobb viszonyt, ha eddig is jó volt, még jobbat és beszélnék velük talán, amúgy is kevesen vannak, és kikérném az ő véleményüket is.
(Hiszen eleve szar, ha 2 embernek kell ugrálni, és az egyik A-t mond, a másik B-t. És ha most lenne a nővérednek egy csöpp esze is, akkor ebből továbbgondolva már tudná, mit kéne tenni, nem adom a szádba, csak rájössz.)
Persze én nem vagyok kisfőnök, de én tudom, mit csinálnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!