Hogyan tudnék valamilyen adomány"vonalat" létrehozni?
Jogi részéhez sokat nem tudok hozzászólni, csak egy valami biztos. Nem szabad hazudni. Azaz aki pénzt ad, tudja, mire ad. Nem hiheti azt, hogy jótékonykodik elesett emberek megsegítésére, létfontosságú szolgálat fejlesztésére, stb.
Ha teljesen egyértelmű, hogy neked kell a pénz kocsira, akkor nincs gond.
Technikailag meg úgy megy, hogy le kell szerződnöd erre a telefonos szolgáltatóval. Kérsz egy külön emelt díjas számot erre a célra. Megállapodtok abban, mennyi legyen az összeg, amelybe a hívás vagy sms kerül.
# 4
Irigy mire is? Arra, hogy neten kell kéregetned aprót, hogy megvehess egy pár százezer ft-os autót? Ne álmodozz:D
Ez pont olyan, mint amikor a csövesek koldulnak. Semmivel sem különb. Csövezés.
"Az, hogy ez koldulás lenne, én nem gondolom"
Te hogyan nevezed azt, ha valaki ellenszolgáltatás nélkül kér pénzt? Lejmolás? Tarhálás? Vagy...?
Erről a rosszindulatról van szó,hogy ha valakinek van egy kérdése vagy egy ötlete, rögtön koldul és csóró, és le kell nézni őt:) Gratulálok tényleg. Az, hogy ezek az emberek nem segítenének, mint ti, attól még lehet, hogy mások igen. Mindenkinek más a fontos, mások az álmai:)
De attól még érdekel, hogy hogy is működik. Mert ti se tudjátok, csak azt, hogy én mennyire csöves vagyok meg ilyenek xdd
Első vagyok. Remélem a sok beszólogatásnak meg lesz a jutalma!
Ezek között nézelődj:
Ha találok jogi hátteret is, linkelem. (Most nincs időm rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!