Akik okosak, azok valamilyen úton formába vezetik az életüket?
Nekem semmi ilyesmi nem kell.
Én tudatalattimba "írok" ezeket, mint mindenki. Különbség köztem és sok ember közt, én bármikor tudom ezeket használni. Persze nem bármilyen emléket és példát előveszek, de olyan mintha minden amit valaha megtanultam, tapasztaltam volna, kellő helyzetben előjönne és segítene formálni amit kell.., mert így is van. Ha magyarázok valakinek, ha elemzek valakit, ha csak egy szimpla biciklizésről van szó. Én mondjuk tudatosan is logikát használok és szétbontom dolgokat, de dolgok bő nagy részét tudatalattim csinálja, én csak rásegítek s megtanultam megfogalmazni amit tudatalattim tudat velem.
Pár napja olvastam egy kérdést ahol egy emberke lejegyzett egy word-be adatokat ismerősei bizonyos helyzetbeli viselkedéséről. Nálam ez tudatalattiba ment s minden helyzetben megvannak %ok s esélyek, ki hogyan fog viselkedni, tekintve pillanatnyi állapotát, stb, s igazából mindent, bár én nem csak szimplán okos vagyok.
Eléggé vezetem életem, igen. Nagyon könnyen alakítgatom számomra fontos tényezőket s irányítom embereket, nekem s ezzel mindenkinek megfelelő helyzetek alakuljanak ki.
Minden okos embernek átlagon felüli képességeik vannak s ez gyakorlattal s elméleti magasabb s magasabb agyi szinttel még több "képesség". Éppen ezért is keresek 175 iqal rendelkező embereket. Hátha életsegítőket lehet belőlük csinálni, helyzet, személyiség, agyi szint analizálás s persze logika követésének megtanítása után.
"Kiváncsi lennék a sikeres emberek hogy csinálják, miben tartják fent ezt"
Ez személyiség és témafüggő.
Én mint említettem, tudatalattimból dolgozok, ami legjobb, leghatékonyabb s legkönnyebb módszer. Semmiféle erőlködésbe sem kerül fent tartani dolgokat amiket szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!