Ti nem tapasztaltátok azt, hogy 7 évenként egy fordulat, változás állt be az életetekbe?
7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56 stb. évesen?
Mert én igen. Bár még csak 19 vagyok, nyáron leszek 20, de 7 évenként teljesen más volt az életem.
7: kezdődik az általános
14: végzed az általánost
azóta nem telt el még 7 év így nem tudhatod hogy mi fog történni mire 21 leszel
ez a kérdés szerintem baromság
7: nem emlékszem
14: talán először vertem ki
21: még mindig szűz vagyok
22: messze van még a 28
nekem minden 4- 5 évben van 1-2 jó évem: tehát 3-4 tűrhető/rossz meg 1-2 jó
általános iskolától számolom:
alsó tagozat rossz
felső más közeg 3 tűrhető 1 jó
középiskola:
3 borzalmas utáltam az egészet rossz párkapcsolat, rossz közeg, aztán megbuktam osztályt váltottam 2 k. rvajó év következett, mint 1 sorsfordulat esküszöm soha nem gondoltam volna, hogy ekkorát tud velem fordulni a világ, visszatért az önbizalmam csajozni kezdtem újra stb. aztán végeért
elmentem egy 2 éves képzésre:
az tűrhető volt, magánéleti problémák meg párkapcsolati dolgok,rengeteg nő egyszerre meg közeli hozzátartozók,barátok halálesetei színesítették a hullámvasutam (tulajdonképpen akkor fedeztem fel ezt a ciklikusságot az életemben)
aztán következett a bizonytalanság 1 évig rossz
következő évben sikerült összeszednem magam elvégeztem 1 tanfolyamot aminek nagyon örültem, újraérettségiztem felvettek egyetemre, voltam nyaralni külföldön 1 hetet szép helyeken, szóval összességében jó
most a tűrhető/rossz ciklusban vagyok, egysíkúak a napjaim és szürkék, érzem a magányt a bőrömön, szenvedős évek következnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!