Valóban egyes emberek azért születnek meg, hogy szenvedjenek?
# 18 és akit ezek a dolgok nem tesznek boldoggá? Akit csak az olyan dolgok tesznek boldoggá ami nem csak annyi, hogy megembereled magad aztán csinálod?
Össze sem lehet hasonlítani egy utazást meg mondjuk egy depressziós félénk embert akinek barátokat kéne szereznie vagy barátnőt...
Azért az igények és vágyak sem mindegy...
Kérlek szépen, én depressziós is voltam és nagyon félénk is. Komolyan, volt olyan időszakom, hogy a boltba nem mertem lemenni. De most ne nekem kelljen már megmondani mit csinálj, én magamat tudom, hogy engem mi tesz boldoggá. Te is tudod, hogy téged mi, te meg azon dolgozz akkor :) Ha csak egy barátnő tudna boldoggá tenni az egyrészt rossz, mert egy emberre nem szabad ekkora terhet tenni, hogy csak tőle függ, boldog vagy e vagy nem. Másrészt meg azért is ugyanúgy tenni kell, mert ha otthon ül valaki egész nap, akkor nem csoda, hogy barátnő sincs, meg barátok. Én szeretek utazni, ez engem boldoggá tesz, és sok embert ott ismerek meg akik hasonlóan gondolkoznak mint én. Mindenkinek meg kell találnia ezt, ami neki való, de ez egy nagyon kemény munka. Én megértek mindenkit, mert voltam már olyan szinten legalul, hogy tényleg csak fetrengtem itthon hónapokat. De erre rá kell jönni, hogy a dolgok nem maguktól oldódnak meg, hanem ha teszel érte. Tényleg nem rossz indulatból mondom, és nem kötekedni akarok én senkivel, de szerintem mindenki aki egy kicsit őszintén magába néz, és átgondolja, hogy mitől lesz e jobb az élete, attól hogy nem változtat semmin, vagy attól, hogy változtat, akkor nem nehéz megtalálni a választ erre. Nem egy rövid folyamat, és félelmetes, és nehéz, de máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!