Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban egyes emberek azért...

Valóban egyes emberek azért születnek meg, hogy szenvedjenek?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez miért van? Valakinek tényleg nagyon rossz sors jut, sőt inkább azt mondanám, hogy van aki azért születik meg hogy szenvedjen, soha sem boldog. Meg pl egy dolgot mindenki másképp él meg, ezt is figyelembe kell venni. Van olyan aki tényleg soha sem boldog, mert neki ez a sors jutott, csak tudnám miért van ez.

2016. márc. 7. 21:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

22:09

Gondolod ez igaz?

Ha idegen emberek beszólnak, akkor ez is azért lehet?

En ugy gondolom nem.

"Talán" azért szenvedünk,mert gyengék és odaadóak vagyunk.Utána jön a kihasználás, amit nem biztos,hogy le lehet állitani.

Egyébként mindenki szenved egy bizonyos határon.

2016. márc. 7. 22:32
 12/22 A kérdező kommentje:
mit kell tenni a boldogságért? Magyarázd már el
2016. márc. 7. 22:54
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Kinek mit. Te peldaul irj ki egy kerdest gyk-ra es sajnaltasd magad, hogy milyen szar az eleted.
2016. márc. 7. 22:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Hadd írjon már ki egy olyan kérdést,hogy milyen sz.a.r az élete..:D szólásszabadság van
2016. márc. 7. 23:02
 15/22 A kérdező kommentje:
egy szót nem írtam a saját életemről de ne zavarjon
2016. márc. 7. 23:10
 16/22 anonim ***** válasza:
A természetben mindig egyensúlyban van a jó és a rossz, így vannak szerencsés alkatú emberek, és mellettük vannak olyanok, akik ha megszakadnak, sem tudják összehozni az életüket. Én mindenesetre hiszek ebben, a Szopóroller jegyében születtem.
2016. márc. 7. 23:22
 17/22 anonim ***** válasza:

22:54

A boldogságért semmit sem kell tenni,az jön vagy nem.Egyéni dolog,hogy kinek mit jelent a boldogság.

2016. márc. 7. 23:32
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

Ne vicceljetek már. Velem rengeteg rossz dolog történt. Csak rajtam múlik, hogy itt ülök e a szobámban és sírok hogy jajj de rossz minden, vagy inkább kimegyek és olyat csinálok amitől talán a kedvem is jobb lesz.

CSináltam olyat is, hogy csak szenvedtem. Aztán megembereltem magam, és pl elmentem utazni teljesen egyedül szinte 0 pénzből. Össze sem lehet hasonlítani a 2 napomat, meg kedvemet. Ennyi, csak kicsit tenni kell azért, hogy jobb legyen. De tudom én is, hogy a legegyszerűbb amikor nem tesz semmit az ember. Ez csak kifogás, hogy van aki azért születik, hogy szenvedjen. Vannak halálos betegséggel, végtagok nélkül stb emberek akik minden nap megtesznek mindent azért, hogy jobb napjuk legyen, és nekik jobb is lesz.

2016. márc. 8. 01:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Lehet magyarázni karmával,meg sok mindennel,én nem hiszek benne,ateista vagyok.

El kell fogadni, bizony vannak olyan dolgok a világban,amiket nem lehet megmagyarázni, olyan dolgok,amiket az emberi agy,bizony fel sem tud fogni.

Magyarázd meg nekem a végtelent... ez van.

Mindenki abban hisz, amiben akar egyébként.

2016. márc. 8. 01:37
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Esetek 99.9999%aban ha valtoztatsz hozzaallasodon, boldog eleted lesz, ergo nincs igy.
2016. márc. 8. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!