Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valakinek azért...

Létezik, hogy valakinek azért nem jön össze semmi sem az életben, mert a sors így akarja?

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy valaki ezerféle dolgot megpróbált, beleadott mindent, de semmi sem jön össze neki? Másnak meg a második próbálkozásra már minden megy?
2016. márc. 4. 19:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől félek...

Hogy szorgalmas, becsületes, kitartó leszek, de 20 év múlva se lépek előre érdemlegeset.

Jelenleg ugyanis ez a helyzet; hiába képeztem magam, hiába vettem meg rengeteg könyvet, hiába próbálkoztam, kb. semmit sem léptem előre..... Ugyanott tartok, ahol tartottam, pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a tudásom viszont jóval több lett.

2016. márc. 14. 13:40
 12/12 A kérdező kommentje:
és szerintem álszentség azt mondani, hogy nem zavar valakit, ha mindent beletesz abba, amit szeretne, semmit nem ér el, közbe azt látja, hogy valaki szétcsal mindent, lebukik, és bírságként kap egy-két "ejnye-bejnyét", majd éli tovább világát...
2016. márc. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!