Volt már aki kitudott ebből jönni?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok ez egyértelmű, néha gondolkodom az öngyilkosságon sőt már a próbálkozásig is eljutottam, de az élet ösztönt nem tudom lenyomni. Nem kérek lelki fröccsöt, engem az érdekel, (és NEM tini depresszióról van szó), hogy volt már aki ilyenen ment át és mégis sikerült rendbe tennie az életét, társra talált stb. és nem is nyomtalanul de hátra hagyta ezt a dolgot?2016. márc. 2. 18:04
11/13 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam nem is szeretnék lelki fröccsöt, mint mondtam. Ki jajveszékelt? nem kértem tanácsot az ebből való kikászálódásra, mivel a konkrét okot sem mondtam el...igazából csak kiváncsi vagyok más "siker" sztorijára, ha van ilyen. Hátha ad egy kis pillanatnyi reményt, mivel jelenleg semmi esélyt nem látok a javulásra, azt meg hogy így éljek még több évtizedet erősnek érzem...
2016. márc. 2. 19:19
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként kivül állók sem tudnak semmit erről, jól tudom leplezni. Soha nem sajnáltattam magam és nem is áltattam, hogy ez így jó...
2016. márc. 2. 19:22
13/13 anonim válasza:
Hozzáállás változtatással bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!