Más is érez így?
Sziasztok! Bár még fiatal vagyok,nagyon sokszor jutnak eszembe a középiskolás éveim (csak 3 éve ballagtam) meg az hogy akkor minden jobb volt.
Bármilyen szempontot nézek,régen jobb volt.
Más is érez igy?
Mik jutnak eszetekbe,mit hiányoltok?:)
Szia!
Én tavaly ballagtam, de ugyanígy érzek. Hiányzik a régi osztályközösség, az is elég szomorú, hogy a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogy az ember szeretné.
Azt mondták, hogy ezek a legszebb éveink, most már kezdem elhinni, hogy ezek voltak.
1-es teljesen egyetértek:) Nekem se úgy alakultam a dolgaim (magánéletben inkább) ahogy szerettem volna,és sokkal boldogabb voltam a gimiben,jobb időszak volt,hiányzik:)
3-as ezzel is egyetértek,akkor alig vártam hogy vége legye,de visszanézve sokkal jobb volt,tényleg legszebb évek,és nagyon visszamennék:)
4-es a sulival,vagy azzal volt a gond ami otthon van? én se mindent szerettem,sok mindennek jó hogy vége,de összeségében hiányzik az ahogy akkor voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!