Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismersz valakit (barátot,...

Ismersz valakit (barátot, rokont, ismerőst, bárkit), aki öngyilkos lett?

Figyelt kérdés

Hány éves volt, amikor megtette?

Miért csinálta?

Hogy sikerült neked és a családjának feldolgozni?

Megbocsátottál neki?

2016. febr. 24. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

"Etika házimhoz kell, hülyegyerek"

Az volt az etika házid, hogy kérdezd meg gyk-n, hogy ismerünk-e olyan ismerőst, aki öngyilkos lett? :D

2016. febr. 25. 01:18
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

"hülyegyerek."

Ha te mondod...

"Ha nem tudsz normális választ írni akkor egyáltalán minek nyitottad meg a kérdést?"

Mert a címből nem derült ki, hogy mit is akarsz tudni.

Talán ha beleírod a kérdésbe, hogy miért kérdezed, akkor más lett volna a dolog színezete.

Így azonban csak egy perverz elme mások legbensőbb ügyeiben történő beteges turkálásnak tűnt.

Egyébként se másokkal írasd meg a házidat!

A kérdéskiírásod meg értelmetlen, mert nem ismerhetek senkit, aki öngyilkos lett, legfeljebb "ismerhettem".

Ja, és a "nem tudok" az nem egyenlő a "nem akarokkal".

2016. febr. 25. 11:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Kedves 11-es, nyilván nem az volt a házim, hogy feltegyem itt ezt a kérdést, hanem hogy magáról a szuicid hajlamról, öngyilkosságról írjak fogalmazást (miért jut el valaki odáig, hogy megtegye, vagy hogy egyáltalán miért gondol ilyesmire, mik a következményei, hogyan reagálnak az emberek a hír hallatán, hogyan dolgozzák fel egy fontos személy elvesztését stb.). Nem a legkellemesebb téma, de ez van.

Kedves első és egyben 12-es! Egyszerűen nem értem, hogy miért kell majdnem minden egyes szavamba belekötnöd. Nincs jobb dolgod? Menj te is inkább írj házit vagy tanulj, vagy játssz kint a parkban a barátaiddal. Gondolom valami általános iskolás vagy legfeljebb 9. osztályos diák lehetsz, kizárt hogy egy felnőttnek csak annyi esze van, hogy gyakorin keresse hogy kinek lehet beszólni. Mellesleg senkivel nem íratom meg a házim, én magam csinálom meg, csak tudod fel kellett tennem a kérdést, mivel én szerencsére soha nem voltam ilyen helyzetben. A továbbiakban viszont abszolút nem vagyok kíváncsi az észosztásodra, szóval felesleges további válaszokat írnod. Minden jót!

2016. febr. 26. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nővérem, 36 évesen.

Házassági, gyermekelhelyezési, depresszív okai voltak, de ez ennél jóval bonyolultabb.

Sehogy sem tudjuk feldolgozni. Nem lehet.

Természetesen nem is haragudtam rá. Nem tisztem.

2017. szept. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!