Bulik alkalmával mit iszol?
Figyelt kérdés
Leírnátok általában, ha elmentek bulizni, szórakozni vagy csak beülni valahová, mi az az alkoholos ital, amit általában isztok, akár előtte alapoztok, akár ott veszitek, kort is írjatok, köszi előre is.
(ja és ha mondjuk sört mondasz, akkor márkát is írj)
2016. febr. 24. 19:45
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok.
A szilvás Unicum lemaradt.
12/14 anonim válasza:
Nagy kedvencem a vermut, ha választhatok, azt iszom. De ha buliról van szó, nem válogatok, sorban iszom mindent, ami a kezem ügyébe kerül.
14/14 anonim válasza:
vodkát szoktam,tisztán és sokat,úgy a hatás megvan viszont semmi rosszullét sincs,este se,sőt a másnaposság fogalma is ismeretlen.
aztán mondjuk amikor a fél liter vodka után még elkezdtem sörös bort inni,na az kegyetlen volt xd 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!