Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akar valaki így öngyilko...

Miért akar valaki így öngyilkos lenni?

Figyelt kérdés

pl teszem azt leugrik magas helyről, mérget iszik, felakasztja magát, vonat elég ugrik tehát ilyen dolgok amik azért elég fájdalmasak..

Ha már valaki tényleg meg akarja magát ölni miért nem vesz be egy marék altatót/nyugtatót és iszik rá esetleg valamit, akkor csak szépen elalszik és nem érez fájdalmat..

Miért választja egy két ember ezeket a drasztikus formákat?

(egyébként az állatvilágban van öngyilkosság?)

2016. febr. 23. 22:55
1 2
 11/15 Senia válasza:
90%
A gyógyszeres megoldás se olyan fájdalommentes...azt hiszik, h csak elalszik az ember és ennyi....de ez sincs mindig így....nekem sajnos volt már egy pár kísérletem...az egyiknél nem emlékeztem semmire még arra se, h bevettem a gyógyszereket... az tényleg fájdalommentes volt...gyomormosás minden kiesett..a másiknál viszont félig magamnál voltam...iszonyatos fájdalmaim meg görcseim voltak...a hányásról nem is beszélve.... A magas helyről leugrás v a vonat elé ugrás viszont valszeg azonnali halál szval ott nem hiszem, h nagy fájdalmak lennének
2016. febr. 23. 23:36
 12/15 Senia válasza:
0%
Viszont a kérdésre válaszolva meg....ilyenkor az ember nem gondolkodik tisztán... lehet átmeneti elmezavar is v hirtelen felindulásból....nem gondol bele a következményekbe.. ...az esetleges fájdalmakba....vagy abba..h mi van ha nem sikerül...és pl túléli az ugrást de tolókocsiba kerül...
2016. febr. 23. 23:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy a gyógyszer-túladagolás az egyik legkevésbé hatékony öngyilkossági forma, de egyáltalán nem fájdalommentes. Ha szerencséd(?) van és tényleg bele is halsz, valószínű előtte órákon át szenvedni fogsz, rosszullét, hányás, esetleges belső vérzés (ha a gyomrod vagy a beleid falát kikezdi a sok gyógyszer, amit bevettél). Kicsit sem lehet kellemes érzés... Lassú, fájdalmas, és ahogy mondtam: nagyon nagy valószínűséggel túl fogod élni. Csak a hülye próbálja magát így taccsra tenni. Vagy az akinek gőze nincs a valódi öngyilkosságról, és a filmekből "tanulta" az egészet.
2016. febr. 24. 21:02
 14/15 anonim válasza:
51%
Mert az ember egy elcseszett fos és nem értékeli az életet és nem törekszik mindenki arra hogy ez egy jó hely legyen és mindenki békében meg boldogságban éljen
2016. márc. 6. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Ott a pont
2021. jan. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!