Cigány fiú vagyok. Magyar lányok összejönnének egy cigány fiúval?
utolsó állítsd le magad!
van cigány barátom, akivel semmi baj nincsen, de a legtöbb cigány igenis kivívta magának a gyűlöletet!!
én is faluban élek és mindennapos szinte a lopás és a betörés, milyen érdekes, csak a cigányok körében!
nem vagyok rasszista, de teljesen természetes, hogy ekkora előítélet van velük szemben!
aki megtapasztalta, hogy milyenek a romák, pntosabban a 90%-uk, annak természetes, hogy lesz előítélete velük szemben!:P
12-es, szerintem nincs feltétlenül igzad. Mindenhol vannak rasszisták. :) Amikor még németországban éltem kislányként, nem játszhattam 1-2 német kislánnyal, mert én nem voltam német. Ennyi volt az indoklás. Ennek ellenére nem gondolom azt, hogy a németek rasszisták. (igaz, én nem is szeretem ezeket a titulosokat. Német, magyar, lengyel, török, cigány... kit izgat? Mind emberek vagyunk, nem? Kétlem, hogy személyiségben is ekkora különbség lenne, max kultúrában)
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha az illető nem büdös (vagy épp ellenkezőleg, tocsog a kölniben), és a személyisége is megfelelő, az értékrendünk hasonló, és egy minimálisan be is jön (Ne legyen túlsúlyos, nekem csak ennyi számít külsőben), akkor szabad a pálya.
És ha már volt is barátnőd kis országunkból, és helyén van az önbizalmad (a kérdésből úgy tűnik) akkor meg végképp nem értem, miért kellett megkérdezned.
18/L
Látom nagyon elmentek a kérdés mellett.
Ha már itt tartunk akkor említsük meg azt is, hogy a média rátesz még 10 lapáttal, hogy az emberek még jobban gyűlöljék a cigányokat.
Érdekes, hogy kint külföldön teljesen máshogy viszonyulnak a cigányokhoz. És sok külföldi ember Magyarországot a cigányzenéről ismeri fel...
Itt most nem a mostani cigányzenéről van szó, hanem az igazi eredetiről.
10/9 magyar nők álltal válasz: A félelem. Félnek a cigányoktól. Pedig lehet, hogyha nem így állna a mostani helyzet (sőt, biztos...) teljesen más választ kaptam volna. Elkeserítő és sajnálatos...
12-es
Csak kíváncsiságból kérdeztem meg. :)
Köszi a választ.
47%-os látni, hogy nem vagy értelmiségi.
a magyar munkaerőről képes vagy beszélni? a cigányok hány százaléka él segélyből?
apropó én félig szlovák vagyok és nem lehet általánosítani, hogy a szlovákok utálják a magyarokat. nem feltétlen jellemző. ennek a gyűlöletnek történelmi okai vannak, de neked nem fogom magyarázni, mert nem tudod felfogni.
nem hinném egyébként, hogy átlagba egy jó kinézető, tiszta cigányembertől már rejtegetnék egyből a táskát.
te nem vagy rasszista egyébként? miskolci cigányozol, evvel azt sugallod, hogy az osszes miskolci cigány szemét, a tobbi meg szent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!