Cigány fiú vagyok. Magyar lányok összejönnének egy cigány fiúval?
15:13
Nem is egy magyar barátnőm volt már. Nem értem minek kell személyeskedni....
Egyszerű kérdést tettem fel a magyar lányokhoz.
Hát én személyszerint soha.
Nem azért, mert annyira rasszista vagyok, ismerek kedves cigányokat is, de valljuk be, minden magyar embernek vannak rossz tapasztalatai a romákkal szemben...Talán ez ad nekem okot arra, hogy undorodom egy cigány fiúval való párkapcsolattól.
De nem ítélem el azt a fehér nőt aki összejön egy barna sráccal. Mindenkinek a saját dolga ez. :)
A fő kérdésre nem válaszolok, de a véleményem leírom.
A leglényegesebb az, hogy megvan-e a lányok felé a kellő tisztelet, és mennyire bírálja más szemmel a nőt, mint magát (a cigányok, az arabok, stb erre jóval hajlamosabbak a hagyományok miatt, hogy elnyomja a nőt magához képest + olyan dolgokat vár el, amit ő maga nem tesz meg, + a férfinak kell a szabadság, a nőnek meg kuss a neve.)
De erre a magyarok között is akad példa bőven. Na EZ az igazi kizáró ok (ez a nézet), nem pedig az, hogy cigány, olasz, kínai, stb...
Magyar nőként válaszolok.
Semmiképpen sem. Lehet, hogy kedves, aranyos és jóképű vagy, de sajnos túl sokszor fordult elő velem, hogy a városban, buszon, villamoson szinte rettegnem kellett a cigányoktól, hogy emiatt képtelen lennék.
Nem vagyok rasszista, és tudom, hogy vannak normálisak is, akik ugyanúgy elítélik azokat a társaikat, de jobb félni, mint megijedni.
15:39
Én is elítélem az olyan cigányokat akik lopnak,hazudnak,csalnak.
Engem a szüleim nem úgy neveltek!
Nagyon elkeserítő, hogy tényleg a rendes cigányok miattuk szégyenkeznek és lehajtott fejjel kell menniük sokszor.. (Bár rajtam nem látszik annyira) nyáron kreol bőröm van és rikító zöld szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!