Voltál már ilyen helyzetben?
#4: Legboldogabb lennék, ha nálam is így lenne...de egyelőre nem ad rá semmi jelet, de eleinte is ilyen volt, nem mert hozzám szólni stb. aztán kibukott, hogy azért mert többet szeretne...
Nálam az nem játszik, hogy nem illenénk össze mert full közös az érdeklődési körünk, még az is ahogy felnőttünk, tényleg pont ezért nem tudom elfelejteni se, mint egy szar film komolyan :D. Ráadásul még tényleg a helyek is ugyan azok ahova eljárunk és ez is gond, hogy sokszor félek elmenni vagy nem is megyek, mert nem akarom mással látni, ez is dühít...már azzal is jobban járnék ha megmondaná, hogy miért csinálta és mondja ki, hogy nem gondolta komolyan csak szórakozott vagy valami hasonló, reménykedni még szarabb.
#7: Ha nem így küldött volna el, neked azt tanácsolnám írj rá, mert hiába él mindenkiben, hogy férfiaknak kell mindig kezdeményezni, szerintem rengeteg lehetőség megy így el az ember mellett, mert én is mindig sokat vacilálok mire lépek, és minden perc arra jó, hogy lehet más elviszi előled.
Nálad is évek óta az azért elég durva, már pár hónap után azt érzem, hogy vesztegetem az időmet, egyszer élünk b*ssza meg, de én se tudok tovább lépni egyelőre...és nem is látom a végét.
Nyugi, én egy szakításomból nem tudok tovább lépni, már másfél éve vége lett egy kapcsolatomnak, ami elég durván végződött. A csaj máshoz menekült idézőjelesen. Nem voltam neki túl jó.
Pedig picivel több mint egy évig voltunk együtt, jött az új iskola, új barátok, és kb ami velem volt 1 évig, az le lett szarva és többre értékelte azok szavát, akiket csak 1 hónapja ismer. Jól van, megértem, hogy velük lesz össze zárva évekre, de akkor se értem meg, hogy miért kell másokat uszítgatni hogy van jobb. Ennyire erővel mindenkinél van, nálam csak jobbak, de akár nálad is kedves kérdező. Én se tettem túl magam igazán soha, és tudod mit, leszarom, hogy sokan mondják egyszer élünk, meg fene tudja még mik, de bennem nincs bennem az ösztön, hogy igen is kell valaki. Persze, boldog lennék, csak az a baj, a nőknek túl hülye vagyok, hogy kelljek.
Persze élhetsz egyedül is, de annak nincs értelme...
Annyi embert ismerek idősebb férfiakat, akik egyedül élnek, már nem is vágynak semmire, csak hogy haza érjen levágódjon a TV elé és kész, felőlem hihet akárki akármit, nekem ez az élet jutna valószínűleg felkötném magam, pedig most egyáltalán nem érzem még magam depressziósnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!