Milyen napotok volt?
Jó. Dolgoztam, de nem bánom, szeretem a munkám. Közben zenét hallgattam jó sokat, most másztam ki a tus alól, illatos vagyok, mint egy baba. Korán lefeküdhetek, ami még jobb. Vagy olvasni fogok.
10/7-re értékelném. És neked?
Délben keltem, délután routert állítottam és az ügyfélszolgálatot hívtam. Sikeresen megoldódott a probléma, így újra volt net. A legjobb barátom születésnapja van ma, és ezért én is boldog vagyok! Nagy az empátiám, így örülök más örömének. Estefelé tanultam egy kicsit, még tervezek egy kis angolt.
Összességében nem rossz!
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok.
Nekem olyan átlagos vasárnapom volt. Hajnalig olvastam, délben keltem, tanultam, aztán órára mentem. Utána hazajöttem, útközben zenét hallgattam. Itthon találtam pudingot, azt megettem. :)
Aztán csak létezgettem, nem csináltam semmi érdekeset. Olvasni terveztem, de nem jött meg a kedvem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!