Nektek mennyi időtök van, hogy néz ki a napotok? 20F
Így néznek ki a hétköznapjaim:
6:45 - kelek
7:30 - elindulok egyetemre
8:00- 16:00 - órákon ülök
16:00-18:30 vagy edzek(hétköznap 3x) vagy kaját megyek venni magamnak vagy rajzolok műszaki rajzot
19 körül sütök, kaját csinálok, közben híreket olvasgatok, gépezek, ha nem kell, akkor műszakirajzolok.
Fürdök olyan 21:00 körül, aztán 45 percet gépezek, majd Comedyre elalszom olyan 23:00-00:00 között.
Hétvégén gépezek, rajzolok, ha van erőm még, akkor egyszer elmegyek edzeni, bevásárolni ismét kaját.
Havonta egy buli belefér, ha nincs zh, vizsga. Semmi másból nem áll az életem, csak a rajzolásból, egy kevés magamra fordított edzésből és az iskolából. Hétvégenként meg azért van kicsit több időm gépezni, de szinte akkor sem csinálok semmit, csak a gép előtt vegetálok. Közben még heti 2x2 óra magántanár is benne van a hétköznapjaimban..
Életkedvem sincs, mert semmi időm. Nem lenne muszáj bejárni előadásokra, csak gyakorlatra, de nem nézik jó szemmel, ha nem megyek.
Kezd az agyamra menni már ez az egész..
Hétköznap:
5:45 kelek
7:15 elindulok egyetem
16:00 hazaérek
18:00-24:00 tanulok olyan 40%os hatékonysággal.
Hétvége : 11:00 kelés
13:00-04:00 tanulás 70%os hatékonysággal
bmegépész én már megszerettem, nincs más választás
6:35kor kelek
7:30-16:30 ig melóhelyen rohadok.
17:00-21:00 gépezek netezek, filmet, nézek, stb.
Aztán alszom reggelig
hó végén meg sírok, hogy menny időt elpazaroltam az életemből ezért a sz@r fizetésért!
6:00 kelek
6:00-8:00 bekeveredek az egyetemre (busz, séta, otthoni készülődés)
8:00-tól általában 15:10-ig egyetem és 16:00 környékén hazaérés
16:00-tól műszaki rajz, tervezési feladatok, számolások, építészettörténeti kutakodás, cikk írás, anime nézés (egy anime befejezése után szintén cikk írás) szabadkézi rajz, aztán valamikor ágyba keveredek :D
(22f másodéves építész)
6:00-kor kelek én is, 7:00-ig megpróbálok felébredni, elkészülni aztán elindulok melóba, 16:30-ig itt rohadok én is.. :) Hazafelé bevásárolok, esetleg főzök valamit, kitakarítok, lehuppanok a tv vagy a gép elé. Kb. ennyi egy hétköznapi nap, igazából nem is nagyon lenne időm elmenni ide-oda mert mire hazaérek vagy fél 7-7 óra, míg megcsinálom a dolgaimat.. és nagyon boldog vagyok, ha sikerül 10-kor elaludnom :D Hétvégén mire összeszedem magam hát minimum szombat dél, aztán vagy kitalálok valami programot, elmegyek moziba barátokkal vagy otthon pihenek, filmezek stb. Nem olyan izgalmas :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!