Animátor felvételin milyen kérdések szoktak lenni?
Jelentkeztem idén egy animátor állásra, külföldre és nem sokára lesz a meghallgatás. Ha esetleg valakinek volt már ilyenben része, meg tudná velem osztani a tapasztalatait?
Köszönöm:)
Mondanod kell egypár mondatot magadról, ki vagy mik a hobbiaid stb. . Miert szeretnél animátor lenni,
Miert gondolod azt, hogy te vagy a legmegfelelobb szemely a pozicióra. Mit gondolsz, hogyan írnanak le téged a barátaid? Jo/ rossz tulajdonságaid.
Kb ennyi
Szia!
Én voltam animátor, és 2fajta állásinterjún voltam. Az egyiken magamról kellett beszélni, miért tartanám magamat jó animátornak, és miért akarok az lenni. Persze angolul.
A másik interjú sokkal jobb volt. Ott voltak szituációs játékok, pantomim, táncolnunk kellett, illetve valami őrültséget véghez vinnünk, amit kértek.(nekem rockstart kellett előadnom:DD) Persze mindent angolul.
Ha túl vagy rajta, szólj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!