Milliomosként egy régi egyszerű kocsim van. Miért szól be mindenki?
Ázért szólnak be, mert szűklátókörűek, el sem tudják képzelni, hogy valakinek nem ez a legfontosabb.
Szerintem ne mentegetőzz.
Ha valaki beszól, intézd el egy hitetlenkedő mosollyal és térj rá a találkozásotok tárgyára.
Azért, mert azt hiszik az életedre, hogy telefon, és beleszólnak.
Egyébként meg: semmi közük hozzá.
Sehol nincs előírva, hogy ha van pénzed, akkor már egyből szórni kell.
Az emberek zöme viszont borzasztóan felszínes.
Mert sajnos a magyar társadalom nagy része (még mindig) azon a primcsiproller szinten van,hogy beszólogatnak a másiknak,és azt hiszik,hogy a külsőségek a legfontosabbak.
Tipikus példa a hitelre vett szépautó,vagy a drága okostelefon,amik mellett sok esetben a nem látszó dolgok rendezetlenek,hiányosak,nincsenek,és amik amúgy sokkal fontosabbak lennének egy szép kocsinál.
E mellet nem biztos,hogy mindenki autómániás,és ilyenre költ.
Nekem is megfelel a 17 éves kocsim,pedig vehetnék újabbat.
Arra jó,amire használom itt ebben a koszos városban.
Mert ez sokaknak fura. Sokan úgy élnek, hogy ha nem is engedhetik meg maguknak, akkor is beszereznek egy drága autót. Inkább adósságba verik magukat, aztán majd lesz valahogy.
Szerintem mond nekik, hogy te ezt az autót szereted.
Azért szólnak be, mert nem felelsz meg a társadalmi elvárásoknak ilyen tekintetben.
De ne aggódj ezen! Ha megfelelnél, akkor pedig azért szólnának be, hogy honnan van a pénz ilyen felvágós kocsira.
1.2 millát költöttem a 27 éves Samarámra.
Mert ez a heppemm és megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!