Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy 11 évesen...

Normális hogy 11 évesen bántom magam?

Figyelt kérdés
az okát nem szeretném leiírni, bocsánat:(

2015. okt. 27. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Nekem nem, ellenben neked lehet az.
2015. okt. 27. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem az

De így, hogy nem tudjuk, hogy mi a probléma nehezebb válaszolni

2015. okt. 27. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Divatos, trendi dolog.
2015. okt. 27. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Normális-e fájdalmat okozol magadnak?

Persze, tök logikus.

Írj ha kell segítség.

2015. okt. 27. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem és az sem mindegy,hogy milyen módon bántod magad!
2015. okt. 28. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem normális,és az ok a lényeg.
2015. okt. 28. 08:56
 7/10 A kérdező kommentje:
az az oka hogy elkellett mennem egy iskolabol mert tonkre akart tenni egy tanar, az egy ilyen alternativ magan iskola volt szoval nem erdekeltek hogy engem ott zaklatnak,hazudoznak rolam, de en nem akartam elmenni 1 evig jartam oda, sokszor beszoktam menni delutanonkent es olyan szinten hianyzok nekik hogy kb 10 en sirva fakadtak a boldogsagtol hogy itt vagyok. nagyon sokan mondtak azt hogy amiota en elmentem azota nincs ertelme az iskolanak de meg olyanok kerik hogy menjek be delutan akik meg tavaj nem jartak oda:( es olyan szinten hianyzik hogy tele irkaltam a szobamat az iskola nevevel, en ott ereztem magamat boldognak ott volt jo kedvem mindig orultem az egesz iskola imadott en is imadtam oket ❤❤❤
2015. okt. 28. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor miért jöttél el?

"Tönkre akart tenni egy tanár"

Meg kell tanulnod harcolni a jó dolgokért. Ha jól érzem magam akkor is ott maradok ha minden tanár utál.

2015. okt. 28. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól még lehet találkozni és együtt tölteni az időt. Menjeteke el kirándulni, vagy jégkorizni vagy valami.
2015. okt. 28. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:
nem én akartam elmenni, hanem a szüleim akarták mindenkép hogy ne menjek még jobban tönkre én minden megtettem amit tudtam es meg mindig harcolok azert hogy visza menjek
2015. okt. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!