Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányoknak miért könnyebb az...

A lányoknak miért könnyebb az élet?

Figyelt kérdés
Számtalan verziót tudnék mondani,a párkapcsolatol kezdve,de amire kevesen gondolnak hogy olcsóbb albérletekbe szinte mindig lányt keresnek.
2016. febr. 16. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ma 09:50

Persze ha jóképünek születtél akkor igen..

2016. febr. 17. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérlek, menj vissza a Felnőtt párkapcsolatok - Társkeresési problémák részbe, mert azt már szétromboltátok. Nem kéne az összes témát. Vagy már meguntad, hogy ott fel sem tűnik egy ilyen kérdés?
2016. febr. 17. 12:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Miért változik meg a beszélgetés hangulata képcsere után?

Rengeteg lányal irkáltam már itt,mind azt mondta csodálatos pasi vagyok,és nem számit hogy nézek ki,csak az számit belül milyen vagyok,aztán képcsere után elpárologtak,még tiltottak is. Miért nem öszinték az emberek?

2016. febr. 17. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Barátom itt ismerkedett (itt ismert meg engem is). Valóban elpárolgott a lány, amikor képcsere volt, vagy meg tudta a magasságát (165cm). Már megvolt a 7. hónapforuló.

Akiket itt felsoroltál, hogy felcimkéznek, mert nem beszélsz a lányokkal, vagy ilyesmi, na az a réteg, ami nem normális.

2016. febr. 17. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Magyarázd el nekem, hogy a lányoknak miért is könnyebb!

Mert nem igazán értem, az albérletes dolgot sem mivel ez úgy van, hogy a lányok mindig kevesebb fizut kapnak és azért akarják az olcsó albérletbe rakni. Szval kevesebb pénzt kapnak és 💩-abb albérletet és ha vmit nem jól csinálnak akkor azért leba***ák.

2020. szept. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!