Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bunkóság visszautasítani...

Miért bunkóság visszautasítani az ölelést?

Figyelt kérdés
Én elhatárolódom az öleléstől és minden ismerősömnek kezet nyújtok helyette.
2016. febr. 16. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóság, én sem szeretek ölelkezni, pusziszkodni mindenkivel. De vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen. De vannak akik nem ilyen típusúak, megeshet, hogy sértésnek veszik, vagy azt gondolják a személyükkel van bajod, amiatt nem. Akinek fontosnak érzed, mond el, hogy te ilyen típus vagy, nem vele van a bajod.
2016. febr. 16. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem barátom mondogatta mindig, hogy az ölelést ki kell érdemelni, miközben engem nem, de a nővérét, aki kihajította a házból ölelgette. Szóval alapvetően bunkóság elutasítani egy ölelést. Mivel feltételezem nem mindenki akar ölelgetni. És azért mondjuk a barátnődnek kezet nyújtani helyette... hát... szemétség.
2016. febr. 16. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ki akar ölelni? Az sem mindegy. A barátnődet kell, illetve, ha van ellenkező nemű barátod, akkor őt lehet. Ennyi. Amiért rossz lehet neki, az azért van, mert az ölelés sok embernek egyik szeretetnyelve (részben nekem is), pláne a lányoknál. Náluk nagyon, fiúknál nem mindig. Tehát a lényeg, hogy ha tudod, hogy egyik lány barátodnak ez a szeretetnyelve, akkor illik legalább akkor, ha bánatos, vagy néha-néha random megölelni. Azt kibírod te is, neki meg ennél nagyobb kincs nincs.
2016. febr. 16. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megvannak a határai. Azt átlépni bunkóság. Tehát, ha Te nem akarod és valaki a nyakadba ugrik akkor Ő a bunkó. Nem megérteni, hogy valamit nem szeretsz és ezért nem akarod szintén bunkóság. Bármit Rád erőltetni bunkóság.

Önmagában az, hogy nem fogadod az ölelést nem bunkóság. Ha bunkónak tartanak emiatt akkor két dolog lehet: bunkó módon utasítod vissza, vagy a másik azt hiszi, hogy "szeretetből" bármit megtehet Veled és az a jó Neked amit Ő annak gondol.

Ugyanakkor.. az ölelés egy kitárulkozás, amivel jóval többet adnak az ismerőseid mint pl. a kollegájuknak. Beengednek a belső terükbe, az "otthonukba". Ez legalábbis értékelendő.. minimum azzal, hogy azt mondod: köszönöm/kedves vagy/értékelem, hogy meg szeretnél ölelni, azonban nem tudom elfogadni. Nem kell magyarázkodni. Ha nem érti az innentől már az ő gondja.

2016. febr. 16. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem... komolyan, akik azt írják, hogy nem bunkóság... azt egyszer utasítsa már vissza a párjuk, hogy engem te ne ölelgess... milyen érzés lenne? Aligha értenétek meg, és ráznátok meg jószívvel a kezét... jézus -.-'
2016. febr. 16. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ki írta itt, hogy feltétlen párkapcsolatról van szó?

Szövegértelmezés 1-es. :D

2016. febr. 16. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mondták, hogy "hűvös" vagyok, mert lány létemre nem szeretem, ha egy idegen, akit akkor mutatnak be, rögtön puszilkodni akar. Ilyenkor én is inkább mosolyogva kezet nyújtok.
2016. febr. 16. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

5.: Ki beszélt a párjáról? "minden ismerősömnek kezet nyújtok helyette."

Te a párodat ismerősnek nevezed?

Az én párom röpülne, ha bunkó módon az ismerősének nevezne :D :D :D Komolyra fordítva: ha már válaszolunk lécci figyeljünk egymásra. Kösz.

2016. febr. 16. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!