A Nők nem tudják mit akarnak?
Figyelt kérdés
de most komolyan... miért van az hogy ott hever a lába elött, ha van is egy pasi aki mellett le rakták a voksukat és a pali már mindenhogy teljesitett, tudtára adta hogy több legyen agyon dicséri a nőt.... miért viselkedik a nő ilyen urinő pcsásan hogy háát még meglátja meg h visszalép, vagy hátrál , még is mit vár ?? nem értem. vagy csak szivatnak szórakoznak ? tényleg ennyire nem tudják komolyan venni vagy ennyire éretlenek a nők többsége ? ezt az egészet gyülölöm már tköm tele van mindenhol ezt látni h a nő kénye kedve szerint térden álva kúsznak a szerencsétlen palik de a nők még akkor is válogatnak, a tökéletesbe is, nem tudják aztmondani hogy Oké ez jó, mert kitudja meddig nem lesz még egy ilyen, miért van hogy még ezen felül is válogatni kell ?2016. febr. 15. 20:33
1/7 anonim válasza:
Hidd el a nők mindig tudják mit akarnak.Sűrű a rosta... ;)
2/7 A kérdező kommentje:
baromság, csak aztlátom hogy mennyire élvezik, és visszaélnek h szerencsétlen férfiakat fölösleges körökkel járatják, és akkor oké hisztizünk meg milyen bunkók a férfiak mintha sajnálni kéne
2016. febr. 15. 20:50
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok bunkó, de már bekeményitek, aztán nem fog megesni a szivem azon mikor azzal jönnek hogy mennyi bunkó pasi van, ja és nem magamtól lettem ilyen, de ha ez őket annyira hidegen hagyja hogy elrontják az ellenkező nemet, akkor engem se fog érdekelni
2016. febr. 15. 21:00
4/7 anonim válasza:
Pedig igaz.Egy férfit nem lehet "járatni".
Te rontod el.
5/7 A kérdező kommentje:
oké, még ha én is rontom el, akkor se képesek rámutatni hogy hol hanem én találjam ki...igy meg aztán fejlődjön az ember a női kézségek terén ugye.. ez meg már akkora luxus náluk, hogy tudatlanságból bunkó vagyok vagy nem úgy jön valami onnantól megsértődés van elvagyok itélve és levegőnek vegyenek, a legjobb..
2016. febr. 15. 21:12
6/7 anonim válasza:
Sosem fognak rámutatni mert nincs mire.Hagyod hogy összekuszálják a fejedet azzal hogy Te is bonyolítod.Csupán tarts ki amellett amit akarsz...
7/7 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor majd erre jobban oda figyelek köszi a választ
2016. febr. 15. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!