Nem hagy békén?
Figyelt kérdés
Nem hagy békén az egyik lány.Gyűlölöm és ő is engem .Az a legrosszabb,hogy úgy beszél velem mint egy fogyatékossal nem tudom megállni ,hogy ne foglalkozzak vele.Valaki esetleg jó tippeket tudna adni hogyan tudnám észhez téríteni,nagyon elszaladt vele a szekér.(régen jóban voltam vele szinte barátnők voltunk)2016. febr. 15. 16:26
1/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? :D Hagyd a fenébe, majd el műlik. Fiatalon benne van, hogy az emberek csesztetik egymást. Ha ignorálod, akkor rá jön, hogy semmi értelme próbálkoznia, és keres mást akik szívathat.
2/2 anonim válasza:
"nem tudom megállni ,hogy ne foglalkozzak vele"
"Valaki esetleg jó tippeket tudna adni"
Álld meg......
Ha utáljátok egymást, miért kommunikáltok egymással? Mind ketten buták vagytok mint a seggszőröm... :(( Sok sikert nektek logika tanulásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!