Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kuzdjuk le az irigyseget?

Hogy kuzdjuk le az irigyseget?

Figyelt kérdés
A pasim szebb okosabb ugyesebb kozkedveltebb ismertebb figyelmesebb batrabb erelyesebb es tiszteltebb mint en.Szeretem nagyon es mikor kislanykoromban eldontottem,hogy nekem csakis 1sarmos szivtipro kell akkor nem gondoltam hogy szinte mindenben le is koroz.Mikor felulmul rajtam ideges leszek es bunko vele de nem akarom hogy elveszitsem.

#Felulmulas
2016. febr. 14. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen kis segglik vagy. >,<

Irigység nem logikus. Gondolkozz és realizálj logikusan, örülj neki s főleg annak, ilyen ember téged választ szerelmének.

2016. febr. 14. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát pedig el fogod veszíteni, mert ezt az irigységedet nem tudod leküzdeni. Vagy nő leszel (vagy tököt növesztesz, ha pasi vagy) és tanulsz valamit te is, amivel több leszel mellette. Szerezz új barátokat, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint neked, stb.

Amúgy én elmondanám neki, hogy ezt érzem mellette és kérném, hogy legyen mellettem ha rossz passzban vagyok...

2016. febr. 14. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak te nem találod a szépet és jót magadban...
2016. febr. 14. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
minden férfi ilyen. kösd fel a gatyád és legyél erélyesebb, bátrabb, figyelmesebb, közkedveltebb, ügyesebb és okosabb. ha a pasid szebb, komoly problémák vannak.
2016. febr. 14. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Megertessel
2016. febr. 15. 07:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogy fulladnatok meg kutyak
2016. febr. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!