Szerintetek írjak neki? Ha igen, mit?
Időnként el szoktam járni egy társaságba, de nem beszéltem még mindenkivel.
Van ott egy pasi, akivel soha nem beszéltem bizonyos okokból, de mindig néz és mosolyog, meg hát... "fejeket vág" nekem.
Elég rendes és figyeli, hogy mire hogyan reagálok.
Nos... Személyesen nem beszélhetünk egyelőre (nem mondhatom el, miért, de vegyétek úgy, hogy én néma vagyok, ő pedig siket [nincs így és elég lenne az egyik is, de na])
Hallottam egyszer mi az e-mail címe és arra gondoltam, hogy írhatnék neki, hogy nem szeretne-e levelezni, vagy valami.
Szerintetek milyen ötlet?
Jó, tudom, furcsa lehet, amit leírtam, de hátha tudtok segíteni.
Ja igen ezt kifelejtettem.
Ha lenne facebookja már valószínűleg írtam volna, de nincs neki.
Ezért is gondolkodom, mert azért egy e-mail nem ugyan olyan.
Kifejtenétek jobban, hogy mire gondoltok?
Most már tényleg nem tudom, hogy mit tegyek... :'D
Én örülnék annak az e-mailnek. :)
23/F
#3 vagyok.
Egyszerűen azért ne írj, mert az nem egy hiteles kommunikáció. Ha még nincs köztetek kialakulva semmi, akkor nincs értelme az e-mailezésnek. Először beszélj vele élőben, ismerjétek meg egymást, nézzétek meg, hogy egyáltalán kialakul-e valami. Ha ez megvan, akkor lehet e-mailezni. De kezdésnek abszolút semmi értelme, max totál káoszt idézel elő, amiből nem fog semmi jó származni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!