Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leüvöltöttek a Tescoban az...

Leüvöltöttek a Tescoban az eladók. Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

a ruhás részlegen nézegettem.(nem is volt más a kosaramban-kézi kosár).

mondom a csajnak a pultnál,hogy mennyit viszek be az öltözőbe. bólintott.

mikor jöttem ki az öltözőből, ott állt egy másik eladó. és elkezdett minősíthetetlen stíusban kiabálni velem, hogy hogy mertem bevinni a kosarat az öltözőbe?

nem értettem,hogy ezzel mégis mi a gond. nem mondta a másik eladó, hogy nem lehet bevinni. +nem láttam semmi táblát kirakva.

tényleg úgy ordított velem, mint más a kutyával.

szerintetek jogos volt?

utólag rájöttem, amikor a barátom mondta, hogy vannak akik beviszik az öltözőbe a kaját, és ott ingyen megreggeliznek.

de ez nem az én dolgom. semmi ilyesmit nem csináltam..azért vittem be a kosarat, mert abban voltak a ruhák.. meg eszembe sem jutott kint hagyni az öltözők előtt.tényleg én vagyok a hülye?

2016. febr. 11. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne üvöltsenek az emberrel. Sehol, senki.

2. Ki volt írva jól látható helyen? (Egyébként akkor se.)

3. A másik eladó miért nem mondta? Hivatkoztál arra, hogy nem mondta?

4. Mit tudhatod te, hogy más embereknek mik a fura szokásai a teszkóban?

Egyébként ilyen üvöltözős esetem nekem is volt egy vidéki kisboltban, a "bűnöm" az volt, hogy megkérdeztem, miért nincs a pékáru részlegen zacskó, amibe be lehet csomagolni a pékárut. Hát azt a hangnemet... csak én visszaüvöltöttem, így tényleg úgy érezhettem magamat, mintha egy szurtos kocsmában "társalognék".

2016. febr. 11. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:
98%
8. voltam. Még annyit tennék hozzá, hogy az eladók sokszor igen frusztráltak és sokszor nincsenek képben a valós szabályokkal. Őket sem tájékoztatják rendesen a munkaadóik, és gyakran maguk intézkednek. Észre vettem én ezt már, mikor hallom, hogy egymástól kérdezik, hogy "Te most ez hogyan van?" Aztán vak vezet világtalant. Szóval ha még akarnék ugyanoda járni vásárolni, akkor biztos megkérdeztem volna egy illetékest, mert ezután rossz szájízzel mennék oda. Kevés pénzt kapnak, ugráltatják őket, és utálják a vevőket. A kedvenc áruházamban volt egy eset, amikor már vagy 10 perce vártam türelmesen a sajtpultnál, hogy az egyébként ott sündörgő eladó észre vegyen. Majd megelégeltem, és megszólaltam, hogy elnézést, de kérhetnék végre? Erre neki állt feljebb, hogy nincs hátul szeme. Ami persze nem igaz, mert a 10 perc alatt rengetegszer fordult úgy, hogy láthatta volna legalább a periférikus látóköréből, hogy áll ott valaki. És ha már ő van beosztva a sajtpulthoz, akkor igen is lásson panorámában. Éreztem, hogy direkt nem akar észre venni. Azóta is többször összefutottam azzal a nővel, és azóta is lópokróc. Ugyanebben a boltban a húsos pultnál a baromfirészlegen állok türelmesen percek óta. Három hentespultos eladó beszélget pár méterrel arrébb, gondoltam valamelyik csak észre vesz végre. De nem. Végül oda mentem és megkérdeztem ,hogy elnézést de van ez meg az? Mert ha nincs akkor nem várok. És akkor nagy kegyesen az egyik oda lépett. Szóval hidd el, hogy néha nem viselkednek normálisan, nem vevőcentrikusak. Simán panaszt lehet emelni, de rajtad múlik, hogy ezzel töltöd -e az idődet, vagy inkább távozol mielőbb.
2016. febr. 11. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Ilyenkor arcozni kell, hogy legalább szarul érezzék magukat. "Legalább én nem éhbérért dolgozok", stb.

Nem azért mert le kell nézni másokat a fizetésük vagy a munkájuk miatt, hanem azért mert ez rohadt szarul esik nekik.

Ha én mint vásárló bemegyek egy boltba, elvárom a személyzettől a normális viselkedést. Ha erre nem képesek, ne dolgozzanak ott. Az a minimum, hogy szarrá oltom őket.

2016. febr. 11. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jogos, több okból sem:

1., A vásárló mindig az első. Ha hibázik, akkor is.

2., Az a MINIMUM, hogy tisztelettel beszéljen minden kolléga a vásárlókkal

3., Ha nincs jól láthatóan kiírva, hogy tilos bevinni a kosarat akkor mégis miért várják el a vásárlótól, hogy ezt tudja?!

4., Amúgy meg semmi sem tiltja, hogy bevidd a kosarat a próbafülkékbe

Írtam privátot.

2016. febr. 14. 13:59
 15/16 anonim válasza:

Ki van írva a próbafülkében, nálunk legalábbis. Én számtalanszor bevittem, mire észrevettem a kiírást. Igaz, mindig úgy, hogy semmi más nem volt a kosárban, csak a ruhák. Most már nem viszem be, beviszem viszont a kisfiamat babakocsistul, mert hogy őt kint nem hagyom, abban biztosak lehetnek :)

Kritikán aluli egyes eladók viselkedése, ahogy a frusztráltságukat a vásárlókon vezetik le...

2016. febr. 19. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz, hogy kivertem volna az összes fogát. Ebben az országban ez az alapvető stílus, csak ha rossz embert fognak ki, akkor megkapják, amit érdemelnek, aztán meg a feminitásra hagyatkoznak, hátha megússzák.
2022. dec. 28. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!