Engednéd a párodat az exéhez költözni?
Mondjuk megszűnik a jelenlegi albitok és te ugyan találsz magadnak szállást,de a párod nem mehet oda. Az exe viszont jelzi,hogy bármeddig lakhat nála.
Szállodára nincs pénz,mert elvinné a következő lakás kaucióját. Más lakást nem tudtok kibérelni,mert az,ahová költöznétek 1 hónap múlva ürül ki és ennyi időre itt senki nem ad ki lakást,de még szobát sem. SÜRGŐS!!!!
Én aztán igencsak bízom a páromban, igaz, exe sincs, de ilyet nem. Nem az, hogy nem engedném, mert felnőtt ember, oda megy, ahova akar, de sehogysem tartom jónak. Ha csak az ex opció, akkor nincs opció, ennyi.
(Mivel nekem nagy a fantáziám s már sokat tapasztaltam, el tudom képzelni, hogy egyeseknél ez működhet, de hogy én nem vagyok ilyen rugalmas, az biztos.)
"és te ugyan találsz magadnak szállást,de a párod nem mehet oda"
Akkor én sem találtam magamnak szállást, mert ha együtt vagyok valakivel, akkor együtt is költözünk.
vagy ha a párom visszamenne/költözne az exéhez, akkor az a kapcsolat olyan is, lapát.
És akkor milyen opció van még????
Rokonok innen 100+ km.-re. A helyi albérlet ritka,ráadásul kiröhögtek az 1 hónappal. A környék egyetlen hotelje drága nekünk,a szomszéd város gimijének kolesza ránk csapta a telefont. :(
"Facen, akár máshol hirdetve lehet "
Lefutott kör.
És a környék egyetlen hoteljével nem tudnátok üzletet kötni?
Februárban talán nem tobzódnak a vendégek, s a szállodásnak is jól jöhetne egyhavi stabil, biztos bevétel.
Némi alkuval talán összejöhetne... Nekik nem kellene naponta ágyneműt cserélni, takarítani, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!