Mást is őrületbe kerget a TV?

Ha már a tudat is zavar,hogy be van kapcsolva,pedig nem is hallod,akkor ne haragudj,de veled van a baj. Ha nem kapcsolnák be,akkor meg az zavarna,hogy a szomszédban van bekapcsolva?
Nálam is sokszor be van kapcsolva,pedig nem nézem,mert amúgy félek néha egyedül és olyankor minden neszre felkapom a fejem.

Nem tudom megindokolni, de én is utálom. 3 éve nem nézek tv-t. Anyám, meg a lányom szokta nézni, de engem is irritál a tv tudata :D
27N

Nekem lassan 11 éve nincs tévém, egy csomó elpocsékolt idő az egész.
Kérdező, vegyél egy pár füldugót!

Azért elég érdekes...
Anyukámnak problémája volt a piával, mindig azt mondta, nem vesz, mert ha vesz akármennyit, ha van otthon alkohol, azt mind megissza.
Ez a függőség.
Nálam van itthon egy üveg gin már 2 és fél éve, még félig van. Nem vagyok függő.
Ha valaki csak akkor szabadul a tévé bűvköréből, ha az fizikailag nincs ott, az attól még függő. És szívesen dülleszti a mellét, hogy ő nem néz tévét.

Én is utálom, ha zajként megy a háttérben, évek óta nem is nézem. Viszont folyamatosan zenét hallgatok, nálam sincs csend.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!