A szuleim teljesen el vannak borzadva a raszta hajtol. Valamivel meg kene oket gyoznom hogy ez nem is olyan szornyu. Tippek otletek hogy mivel tudom a legjobban meggyozni oket?
Na nee!
Mintha ezt a kérdést én írtam volna.:)
Hasonló helyzetben vagyok, mint Te.
Nyilván, ha eleve nem tetszik nekik a kinézete, akkor azzal nem tudsz mit csinálni, mert ez relatív.
Próbáld meggyőzni őket azzal, hogy ugyanúgy lehet mosni, mint a normál hajat, valamint egy csomó embernek tetszik, mert ízléses és egyedi. Többféle módon lehet viselni, például leengedve, felkötve, kontyba, hátra dobva, hajpánttal....
Amúgy pedig nem lehetetlen szétszedni sem, csak nem mindenki ért hozzá.
Sok sikert!!
Figyelj ez ízlés kérdése.Például nekem sem tetszik mert alapon az ugrik be hogy felmosórongyfejű, viszont semmi közöm hozzá...neked meg lehet az Én hajviseletem nem tetszene.Meg lehetne mindenkinek tanulni a toleranciát.Így látom.
A Te fejed, ha neked ez tetszik akkor a szüleidnek ezt tiszteletben kéne tartania amennyiben Te tiszteletben tartid az Ő "nézeteiket".
Kulcsszó: Tolerancia.
Miért akarod?
Nekik akarsz rasztát csináltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!